Skip to content

GKSS Match Cup Sweden 2017

Publicerad

SENAB – Official Supplier GKSS Match Cup Sweden 2017

Tid: 06 juli 2017 09:00, Plats: Marstrand

För femte året i rad är Senab Official Supplier under GKSS Match Cup Sweden. Eventet äger rum på Marstrand 3-8 juli och Senab inreder mötesplatserna Welcome Desk och Courtesy Desk.

 

Kundevent 7 juli

Välkommen till en dag fylld av inspirerande föreläsningar, fartfylld matchrace segling, härlig aftersail och trevligt umgänge!
Dagen inleds på Strandverket där varumärkesstrategen Thomas von Krusenstjerna föreläser om ”Konsten att göra affärer på kundens villkor – med varumärket som utgångspunkt”. Därefter intar vi lunch i Rooftop Lounge, med mäktig utsikt över Marstrands och seglingarna.

Business lunch fredag 7/7

På fredag 7 juli håller vår arbetsplatsstrateg Annicka Dickson en föreläsning under business lunchen i Match Cup Lounge.

 

”Kontoret – det strategiska verktyget”

Hur ser man till att kontoret blir ett verktyg som stödjer organisationen? Vad är viktigt för att få med människor i en förändring på arbetsplatsen? Vad händer när människor får ökad kunskap om möjliga sätt att arbeta? Hur påverkar det inställning och välmående? Annicka Dickson talar om hur vi kan skapa det verksamhetsbaserade kontoret.

Håll utkik efter din inbjudan och anmäl dig redan nu för att säkra din plats!
Vi ses på Marstrand!

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg