Skip to content

Möten & Events på Svenska Mässan

Publicerad

Den 10-11 oktober ställer Senab ut på Möten & Events på Svenska Mässan i Göteborg. På mässgolvet kommer Västsveriges ledande leverantörer inom konferens, företagsevent och aktiviteter att ställa ut. Målet med mässan är att skapa en mötesplats som erbjuder både utställare och besökare en helhetslösning.

Vi fick möjligheten att ställa några frågor till Joakim Torino från affärsområdet Hotell & restaurang på Senab.

Hur kommer det sig att Senab ställer ut på mässan Möten & Events?
I år finns det ett nytt fokusområde på mässan; Inredning & Interiör: ”Hur kan du och ditt företag höja miljön och känslan på ett hotell, konferensrum eller mötesanläggning?” Området innefattar inredning, färg & form och installationer till hotell, spa eller mötesanläggningar.

Det passar perfekt för Senab eftersom vi just fokuserar på mötesplatser och hur dessa ska inredas för att skapa de ultimata förutsättningarna för möten!

Hur bidrar miljön till de möten, konferenser och event man anordnar? Vad ska man tänka på när man inreder för ett sådant tillfälle eller i konferensrum?
Miljön i ett mötesutrymme skall förstärka och hjälpa mötesdeltagarna i deras syfte med mötet. I vissa fall kräver rummet stor flexibilitet och i andra fall erbjuder vi en unik miljö och inspirerande inredning som inte påminner om deltagarnas omgivning till vardags, vilket kan öka deras kreativitet till exempel.

På Senab tror vi på att stora idéer föds när det finns rum för kreativitet, där människor kan nå sin fulla potential. Genom att navigera genom trender vill vi skapa hållbara miljöer att inspireras av, där omtanken om människan står i centrum.

Ser ni några starka trender framåt?
Utvecklingen av tekniska lösningar kommer att fortsätta att öka för att förenkla för människan, parallellt med att vi som människor känner ett ökat behov av att mötas personligen. Detta ställer krav på inredningen och rummet då man önskar miljöer, både på kontor och hotell, som påminner om inbjudande vardagsrum och lounger med inbyggd teknik. Mjuka material som till exempel olika träslag blir allt vanligare, samt växter och mönster i varma kulörer.

Senab har nyligen gett ut en rapport om Framtidens möten i samarbete med Kairos Future. Rapporten sätter mötet i blickfånget och presenterar bland annat sju trender som formar framtidens möten, den nya möteskontexten samt råd och tips på vägen. Ladda ner den nedan!

Vad är dina förväntningar på mässan?
För oss på affärsområdet Hotell & restaurang ska det bli spännande att träffa många av de andra utställarna som kommer från just hospitality-branschen. Men eftersom vi även erbjuder varumärkesstärkande interiöra lösningar för kontor, butik och andra offentliga miljöer så ser vi fram emot att nätverka med besökare från alla typer av företag och branscher!

Träffa Senab på Möten & Events i monter: B09:20. HÄR kan du registrera dig kostnadsfritt och skriva ut din biljett!

Möten-events-vi ställer ut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladda ner

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg