Skip to content

Almedalen 2018

Event

För tredje året i rad är Senab på plats under Almedalsveckan som äger rum 1-8 juli i Visby. På tisdag 3 juli lanserar vi rapporten under ett frukostseminarium på Teaterskeppet tillsammans med Kairos Future. Senabs rapport; ”Att leva och leda i turbulens – konsten att skapa rum för rätt förändring.” Rapporten presenterar bland annat sex trender som driver på framtiden på arbetsplatsen, det nya fysiska och virtuella kontoret samt råd och tips på vägen.

I år firar Almedalen även 50 år i demokratins tjänst! De tidigare årens politiska tal har utvecklats till att bli Sveriges största politiska mötesplats. Genom demokrati och öppenhet ger veckan alla som vill debattera samhällsfrågor möjlighet att delta. Alla är välkomna och ordet är fritt!

Förändring 2030 – konsten att skapa rum i turbulenta tider

Tisdag, 3 juli, 08.30-09.30
Åren mot 2030 kommer innebära stora förändringar med ökad turbulens i organisation och arbetssätt. Hur genomförs förändringar där människors kraft tas tillvara? Och hur kan de kontor och arbetsmiljöer som byggs och gestaltas klara av att ta höjd för morgondagens utmaningar?

Panel:
I samband med att rapporten släpps hålls också ett frukostseminarier med paneldiskussioner i Almedalen.
Panelmedlemmar som deltar är:
Ann Ekengren, people & culture manager, Nordic Choice Hotels, Christian Bjerdén, HR director, Preem, Annica Ånäs, ceo, Atrium Ljungberg, Carina Tillman, HR direktör, Edsbyn Senab

Livesändning paneldebatten

Program Almedalen 2018

 

Tid & plats för eventet
tisdag 3 juli 08:30 - 09:30

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg