Skip to content

Convendum nominerade till Sveriges Snyggaste kontor

Publicerad

Convendum öppnade sitt första Coworking space 2016 i Stockholm, och är nu uppe i 16 Coworking spaces och fyra Coliving fastigheter i Sverige. 2019 var det dags att öppna Convendum Coworking Space i Glashuset vid Slussen och Senab har levererat alla co-working platser. Co-wokring kontoret är ny nominerat till tävlingen Sveriges Snyggaste kontor.

Convendum håller en tillväxttakt på 100% per år sedan starten. Bolaget offentliggör nu också en första internationell etablering, i Palma de Mallorca i Spanien.

Convendums mål är att möta upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna coworking spaces i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till Convendums samtliga Coworking spaces och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Convendumss coworking spaces är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår så som IT, kaffe, frukost och gym.

-Vi är en del av kontorsrevolutionen och Coworkingtrenden som tar över allt större kontorsytor över hela världen, säger Håkan Jeppsson, VD på Convendum.
-Vi räknar med att etablera 30 Coworking spaces i Sverige, och har nu också inlett vår expansion utomlands med start i Spanien. Framöver följer även Tyskland i form av Frankfurt, Hamburg och München, tillägger Håkan Jeppsson.

Senab och Edsbyn var tidigt inne i projektet för att ta fram ett möbelkoncept som speglade Convendums vision tillsammans med vice VD Jakob Schlyter.

Senab har levererat alla co-working ytor till Convendum Slussen via Edsbyn. Möblerna är anpassade till Convendum och deras koncept.
Parallellt med projektet etablerar Senab även ett lager för att serva Convendums alla enheter i Stockholm. När hyresgäster vill byta till enskilda arbetsplatser alternativt göra förändringar med co-working bord kan de göra det snabbt och effektivt då produkterna lagerhålls i Stockholm. 

Under 2020 lanserar Convendum två nya produkter. Big Office, en kontorslösning med fullservice för större bolag från 50 personer och uppåt. Därtill Coliving, som är fullt utrustade företagsbostäder i centrala lägen för bolag som vill erbjuda sina anställda lägenheter i preimumklass.
-Våra nya produkter är ett komplement till Coworking och ger de större företagen tillgång till lösningar för både kontor och bostäder som bygger på flexibilitet, premium och all-inclusive konceptet, säger Håkan Jeppsson.

Besök Convendums hemsida för mer information om co-working och deras koncept www.convendum.se

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg