Skip to content

Framtidens arbetsplats – Ett digitalt & interaktivt event

Publicerad

Bli inspirerad av experter och inredningslösningar för framtiden!

Snabbare än vad vi alla kunde stava till Corona så var den digitala transformationen här med besked. Alla digitaliseringsstrategier som vi så länge pratat om men kanske inte tagit tag i, var inga vi längre kunde skjuta på framtiden. Plötsligt satt vi alla där på Zoom-möten och jobbade hemifrån.   

Nu är den stora frågan hur vi fortsätter framåt – som individ, företag och samhälle!  

Det som tidigare varit framtid har tvärt blivit nutid! Aldrig förr har vi varit så upptagna av framtiden som nu, med en osäker världsekonomi söker vi oss tillbaka till naturen och människans rötter.  

Vi lever minst sagt i en spännande tid och för att bättre förstå oss på den har det här digitala eventet skapats, genom ett samarbete mellan Senab och Katarina Gospic.  

Vi har bjudit in framstående experter inom vitt skilda branscher och under två dagar kommer du få chansen att interagera med dem och få handfasta råd kring hur vi bäst ska omfamna framtidens arbetsplats. Där lär du dig mer om krishantering, pandemins inverkan på världsekonomin, säkrare arbetsplatser och hur vi möts i en virtuell verklighet som avatarer. 

Under eventet kommer du som deltagare även kunna kliva in i virtuella rum fyllda med välkända produktleverantörer från inredningsbranschen för att se på just deras tolkning av ”Framtidens mötesplats”, produktnyheter och ställa frågor samt träffa dem i personliga digitala möten. 

Läs mer och köp din biljett här

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg