Skip to content

Har Senab Sveriges snyggaste kontor?

Publicerad

Rösta här!

Senab AB är en av de nominerade till Sveriges snyggaste kontor 2019. Kontoret som bäst fyller kriterierna stil, arbetsmiljö och nytänkande koras som vinnare i början av november. Men röstningen öppnar redan nu.

Den 6 november utses vinnaren av tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor på Stora Kontorsdagen. Senab, en av Sveriges ledande leverantörer av inredning för offentlig miljö är med och tävlar om den prestigefyllda utmärkelsen.

Seminariet Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknadens kontorsfastigheter. Tävlingen Sveriges Snyggaste kontor arrangeras årligen av Lokalnytt vilket är landets ledande marknadsplats för magasin och om lediga lokaler.
Syftet med tävlingen är at visa upp den stora mängd snygga och smarta kontor som finns i Sverige.

Senabs nyrenoverade kontor är ritat av arkitekten Alessandra Cardinale, Studio Stockholm. Inredning och konceptet är skapat av Nicole Nörgaard och Lisa Sandvik på Senab, byggprojektledare och hyresgästombud Jeanette Brohäll, Senab samt arbetsplatsstrateg Mette Bungerfeldt, Senab.
-Att bygga om Senabs HK ett ledande företag i att implementera arbetssätt och utforma välmående kontor var en utmaning i sig. Den korta byggtiden, att förbinda de bägge planen med en ny interntrappa tillsammans med en blygsam budget var en annan.
Ett kvitto på att vi i teamet arbetade mot samma mål är resultatet som vi ser idag, som jag ser det ett starkt bevis på att vi på Senab vet vad vi pratar om när det kommer till hela processen kring att skapa fungerande välmående kontor i framkant, säger Jeanette Brohäll, byggprojektledare på Senab.

Totalt är det 59 kontor nominerade i årets tävling och förtum Senabs egna kontor, är sex av deras referensprojekt och kunder med och tävlar: ConvendumBayer, Abako arkitektkontorStockholm vatten & avfallTrädgårdh AdvokatbyråScania CV.
– Senab har sedan starten 1975 levererat inredningslösningar till kontor och andra offentliga miljöer och det är förstås jättekul att vårt eget kontor i Stockholm har blivit nominerat i årets tävling. Vi gjorde en större ombyggnad härom året där våra egna idéer hur ett modernt, funktionellt och snyggt kontor borde se ut, fick fullt spelrum och vi är givetvis både glada och stolta över att få visa upp det för hela inrednings-Sverige” säger Bengt Nilsson VD Senab.

Här kan du läsa mer om tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor!

Om SENAB
Förutom Stockholm är Senab verksamma på 12 andra orter i Sverige samt i USA och Kina. Bolaget grundades 1975 och drivs av uppfattningen att stora idéer föds när det finns rum för kreativitet, där människor kan nå sin fulla potential och där förväntningar kan överträffas.

Som en av Nordens ledande aktörer inom inredning och tjänster för företag och organisationer med fokus på kontor, hotell, restaurang och butik har dears mål alltid varit att stärka kundernas varumärken.

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg