Skip to content

Arbetsplatsstrategier

Vi skräddarsyr en arbetsmiljö anpassad för er verksamhet med utgångspunkt från människan

Vi hjälper er att välja och implementera arbetssätt för att skapa en miljö där er organisation kan växa tillsammans med era anställda. Med tydliga förväntningar och överenskommelser, genom tillit och förtroende, skapar vi en effektiv process. Förändringsledning är vår specialitet.

Vi fungerar som er kunskapspartner genom hela processen, vilket betyder att vi är insatta i alla era utmaningar. Vi vill uppmuntra er att tänka nytt och annorlunda sätt samt se nya möjligheter och hur ni kan förädla er arbetsplats.

Våra tjänster för att skapa smart arbetsmiljö

Förstudie
För att veta exakt hur ni ska forma er fysiska arbetsmiljö behöver en nulägesanalys och en behovsanalys göras. Genom den får ni insikt i vad som krävs för att skapa en stödjande arbetsmiljö och vilken typ av arbetssätt som passar er.

Kultur och kommunikation
Vill man ändra arbetssätt och göra om kontoret påverkar det kulturen och arbetsmiljön. Vi hjälper er att att ta fram vad som är viktigt i er företagskultur kopplat till det nya kontoret, vad det konkret innebär och hur det ska kommuniceras i organisationen.

Förändringsledning och ledarskap
När ni vet hur ni vill arbeta, hjälper och stöttar vi er med ett gediget implementeringsprogram uppbyggt på förändringsteorier som vi vet fungerar i praktiken. Tillsammans involverar vi medarbetare i ett tidigt skede – vi har lång erfarenhet av aktivitetsbaserade och verksamhetsanpassade kontor och hur man skapar smarta arbetsmiljöer som tar hänsyn till människan. Vi arbetar med och stöttar ledarna i organisationen genom coaching och utbildning i hur man kan leda i den nya miljön. Vår tydliga process för genomförande och uppföljning har hjälpt många organisationer att lyckas med sitt förändringsarbete.

Är du nyfiken på vilken typ av arbetssätt som är optimalt för din organisation? Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer eller boka ett möte? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Ange ditt namn
Ange företagsnamn
Ange en korrekt e-postadress
Ange ort
Ange ditt telefonnummer
Skicka gärna med ett meddelande

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt Senabs integritetspolicy

Vill du själv kontakta rätt person?

Välj ett av våra kontor för att hitta rätt kontaktperson.

Välj kontor

Det finns inga kontaktpersoner för det här affärsområdet. Klicka här för att komma till kontorets kontaktsida.