Skip to content

Hotell & restaurang

Hotellinredning - Helhetslösningar för hotell och restaurang

Hotellinredning som skapar plats för inspirerande möten och rum för stora idéer

Med totallösningar för inredning inom hotell och restaurang skapar vi hållbara och inspirerande mötesplatser. Vi finns till för dig när det kommer till att upprätta tidsplaner, val av material, inköp och upphandling av fast och lös inredning. Vi står för projektledning fram till färdigställande och uppföljning.

Att erbjuda mötesplatser är att erbjuda möjligheter. Att vara framgångsrik inom hotell och restaurang är att inse den fulla potentialen i detta faktum. På Senab erbjuder vi helhetslösningar till insiktsfulla uppdragsgivare inom hospitality.

Vår främsta prioritering är att realisera er vision och stärka ert varumärke på marknaden. I nära samarbete med arkitekter skapar vi rum som inspirerar och stimulerar. Vårt arbete är inte bara att välja rätt inredning utifrån designen. Det handlar också om att det ska finnas en långlivad kvalitetsaspekt och allt ska fungera perfekt i sin avsedda miljö. Vi är en kunskapspartner med över 40 års erfarenhet av interiöra lösningar. Det har givit oss en unik produktkännedom, vilket gör att vi med kompetens och kvalitet kan utforma hållbara lösningar som passar just er och som kommer att fungera i framtiden.

Rätt produkt till rätt pris i rätt tid

Utifrån projektens omfattning sätter vi ihop team som kan bestå av projektledare, projektkoordinator, planerare och montörer – vi är med våra kunder genom hela processen. Vi representerar alla ledande tillverkare och designers i branschen, vi har egen tillverkning samt resurser att skräddarsy möbler för era specifika behov. Det gör att vi inför varje nytt uppdrag kan fokusera på att hitta den optimala lösningen som uppnår visionen och samtidigt levererar rätt produkt till rätt pris i rätt tid.

Utforska framtiden med oss

Varje nytt uppdrag är en ny utmaning och vi drivs av uppfattningen om att de bästa idéerna föds när vi testar gränser och tänker i nya banor. Vi har siktet inställt på att ligga i branschens framkant när det gäller framtidens mötesplatser. Hos oss på Senab möter du medarbetare med branschkompetens om hospitality och många har också själva varit verksamma i branschen. Vi har ett stort engagemang när det gäller branschens utveckling och spanar ständigt efter nya tendenser. Vi tror att spännande processer sätts igång av dialog med andra engagerade personer som delar vårt intresse. Hur ser du på framtiden för hospitality? Vi på Senab ses gärna över ett möte om framtidens möten.

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer eller boka ett möte? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Ange ditt namn
Ange företagsnamn
Ange en korrekt e-postadress
Ange ort
Ange ditt telefonnummer
Skicka gärna med ett meddelande

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt Senabs integritetspolicy

Vill du själv kontakta rätt person?

Välj ett av våra kontor för att hitta rätt kontaktperson.

Välj kontor

Det finns inga kontaktpersoner för det här affärsområdet. Klicka här för att komma till kontorets kontaktsida.