Skip to content

Konceptinredning

Retail & showroom

Vi ser till att kunderna kommer i närkontakt med ert varumärke

Med utgångspunkt i er varumärkesstrategi och vision ansvarar vi för att koncept produceras och implementeras in i minsta detalj. Vi förverkligar upplevelsen av varumärket i en fysisk miljö. Vi har lång erfarenhet och har producerat och levererat inredningar till kunder i över 80 länder.

Att bygga starka varumärken är att bygga starka band med sin målgrupp. På Senab hjälper vi allt från multinationella varumärken till startups att manifestera sin fysiska form genom spännande kontaktytor med sina kunder. Konceptinredningar vars yttersta syfte är att öka försäljningen.

I ett landskap av virtuella kontakter, upplevelser och budskap blir fysiska möten allt mer exklusiva. Rummet får en ny och uppdaterad betydelse som en del av en omnikanalstrategi. Med inredning och design skapar vi verkliga varumärkesmiljöer. Vi bidrar med omfattande kunskap om val av material och konstruktion. Vi skapar helhetslösningar med kundunika inredningar och möbler från ledande producenter. Allt för att optimera effekten och samtidigt ta hänsyn till budget och logistiklösningar. Ju större utmaning, desto större stimulans för oss. Vi älskar utmaningar, med en stor portion flexibilitet och engagemang gör vi processen enkel för våra kunder.

Lokalt, nationellt och internationellt

Nytänkande känner inga gränser och det gör inte vår organisation heller. Vi ansvarar för helheten ut i minsta detalj när det gäller våra kunders konceptinredning. Vi koordinerar samtliga nivåer i deras organisation och samordnar leveranserna. Vi är vana att leverera språklösa instruktioner till kunder runt om i världen. Med effektivt affärssystem och engagerade projektledare erbjuder vi både trygghet och full insyn i processen. Vi har erfarenhet från stora globala utrullningar och leveranser till över 80 olika länder. Vår stora internationella närvaro ger oss också möjlighet att hålla ögonen på att våra kunders koncept följs som det ska på olika marknader.

Nära samarbete med arkitekt och retailbyrå

Vi arbetar dagligen med arkitekter och retailbyråer för att gemensamt skapa optimerade konceptinredningar för våra uppdragsgivare. Den snabba utvecklingen när det gäller material gör att vi ofta kan bidra med nya infallsvinklar när det gäller att realisera visionerna. Listiga logistiklösningar kan frigöra resurser till annat.

Volvo Cars, Nudie Jeans, Audi, Mercedes-Benz, Hultafors, Volkswagen…

Många starka varumärken och några av de största inom retail och automotive har genom åren gett oss förtroende att utforma konceptinredning för deras olika marknader. Det är också därför som Senab idag finns representerade i tre världsdelar; Europa, Asien och Nordamerika. Vart är ditt varumärke på väg?

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer eller boka ett möte? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Ange ditt namn
Ange företagsnamn
Ange en korrekt e-postadress
Ange ort
Ange ditt telefonnummer
Skicka gärna med ett meddelande

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt Senabs integritetspolicy

Vill du själv kontakta rätt person?

Välj ett av våra kontor för att hitta rätt kontaktperson.

Välj kontor

Det finns inga kontaktpersoner för det här affärsområdet. Klicka här för att komma till kontorets kontaktsida.