Skip to content

Kontorsinredning

Interiörer som ger växtkraft åt idéer och individer

Kontorsinredning

Vi inreder kontor för ambitiösa organisationer som vill frigöra medarbetarnas potential

Med rum designade helt utifrån era behov skapar vi större utrymme för tankekraft och ger svängrum för individer att excellera inom sina områden. Vi är din kunskapspartner genom hela processen och i nära samarbete med er organisation förverkligar vi visionerna ända fram till montering, service och uppföljning.

Som en av Nordens ledande leverantörer av inredning för offentlig miljö har vi tillgång till ett omfattande nätverk av leverantörer och producenter. Över 40 års erfarenhet har gett oss en unik produktkunskap och vi erbjuder dessutom egen produktion och egna logistiklösningar. Med skräddarsydda interiörer stärker vi våra kunders attraktionskraft, bygger varumärken och matchar redan starka profiler.

Genom att utforma en optimalt verksamhetsbaserad kontorsinredning skapar vi smarta arbetsplatser. Resultatet kan bli kontorslandskap, cellkontor, flexkontor, aktivitetsbaserade ytor eller en kombination av flera lösningar. Allt beror på vilket arbetssätt organisationen väljer utifrån sina medarbetare och sin verksamhet. Många företag och organisationer har arbetat med dessa frågor under lång tid medan andra behöver mer vägledning och coachning. Oavsett var ni befinner er så kan vi agera katalysator och genomdrivare. Vår breda erfarenhet från olika branscher, kulturer och organisationer står till din tjänst.

 

Vägledning genom de mest komplexa projekt

Senab är det självklara navet när det gäller kontorsinredning. Vi har rutinen, insikten och infrastrukturen för att leda en lyckad process. Vi arbetar sedan länge med ledande samarbetspartners inom alla områden. Allt från de mest kompetenta och inspirerande arkitekterna till välrenommerade designers och kvalitetsproducenter. Vi är vana att koordinera mycket komplexa projekt och har genom åren kommit fram till att det mest framgångsrika sättet är ett tätt samarbete. Oavsett om det gäller inredning av en startup i Norden eller en multifilial i Afrika.

 

Ett skalbart erbjudande som växer med ditt varumärke

En smart arbetsplats är varken ett konstverk eller museum. Det är en dynamisk miljö som ska stimulera tillväxt. Inredningen ska attrahera de bästa medarbetarna och stärka varumärket. När ni expanderar så växer även vårt erbjudande. Vi kan snabbt anpassa kontorsmiljön efter nya förutsättningar och dessutom erbjuda flexibla finansiella alternativ. Som exempelvis månadskostnad per komplett arbetsplats – en smidig lösning för företag med höga ambitioner på tillväxt. Allt handlar om fokus på verksamheten och människan.

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer eller boka ett möte? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Ange ditt namn
Ange företagsnamn
Ange en korrekt e-postadress
Ange ort
Ange ditt telefonnummer
Skicka gärna med ett meddelande

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt Senabs integritetspolicy

Vill du själv kontakta rätt person?

Välj ett av våra kontor för att hitta rätt kontaktperson.

Välj kontor

Det finns inga kontaktpersoner för det här affärsområdet. Klicka här för att komma till kontorets kontaktsida.