Skip to content
Offentlig sektor & offentlig upphandling

INREDNING & HELHELTSLÖSNINGAR FÖR Offentlig sektor

Hållbar inredning för verksamheter som frigör potentialer

En arbetsplats för våra barn och ungdomar, det vill säga skolmiljön, ställer allt högre krav på hur den ska vara utformad. Fler personer på mindre yta där ljud, ljus och ergonomi står i fokus. Miljöer som är anpassade efter läroplan och miljöföreskrifter ska vara flexibla och enkla att underhålla. Rum som skapar rätt förutsättningar för inlärning helt enkelt! Det är just läroplanen och dess målsättningar, fastigheten och dess skolelever samt lärare som ligger till grund för hur vi tillsammans utformar lösningen.

Oavsett område inom offentlig sektor (vård, omsorg, rättsväsendet, försvarsmakten, kollektiv och utbildning) utgår vi alltid ifrån ovanstående approach för att skapa bästa lösningen för dess arbetsmiljö.  

Med vår långa erfarenhet inom inredning till offentlig sektor bidrar vi med omfattande kunskap inom upphandling, arbetsmiljöregler, hållbarhet, design, inredning, materialval och specialkonstruktion. Vår insikt i materialutveckling gör att vi även kan bidra med nya infallsvinklar när det gäller att realisera målsättningen.

Läs mer om våra tjänster:
Arbetssätt & Förändringsledning
Inredningsförslag och produktval
Specialtillverkade lösningar
Upphandling
Projektledning
Leverans och montering

Produkt och prisförfrågningar

I vårt erbjudande har vi över 1000 olika leverantörer och flertal olika varumärken. För offentlig sektor finns det ett specifikt urval av produkter som är certifierade enligt vissa standarder för att uppnå satta krav i den offentliga upphandlingen. Önskar ni veta mer om vårt sortiment och dess priser eller vårt unika koncept – Senab Workplace, vänligen fyll i formuläret nedan.

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer eller boka ett möte? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Ange ditt namn
Ange företagsnamn
Ange en korrekt e-postadress
Ange ort
Ange ditt telefonnummer
Skicka gärna med ett meddelande

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt Senabs integritetspolicy

Vill du själv kontakta rätt person?

Välj ett av våra kontor för att hitta rätt kontaktperson.

Välj kontor

Det finns inga kontaktpersoner för det här affärsområdet. Klicka här för att komma till kontorets kontaktsida.