Skip to content

Ledarskap & digitalisering lunchseminarium i Stockholm

Event

 

Välkommen till ett lunchseminarium om ledarskap och digitaliseringen i Stockholm!

TORSDAG 20 SEPTEMBER 11:30-13:30 (sista halvtimmen frivillig)

Mette Bungerfeldt är arbetsplatsstrateg på Senab och har skrivit en masteruppsats om ledarskap och digitalisering. Under ett lunchseminarium samtalar hon om ledarskapets utmaningar på framtidens digitaliserade arbetsplatser. Senab bjuder på lunch!

Anmäl dig till höstens inspiration här

 

På detta lunchseminarium kommer du kunna förvänta dig svar på dessa frågor:
Alla pratar om digitalisering men vad innebär det egentligen för dagens arbetsplatser? Vad är skillnaden mellan digitalisering och automatisering? Vi har i alla tider automatiserat arbetsprocesser, så vad är skillnaden idag mot igår? Vi har bytt hästen mot bilen och sedan mot ännu snabbare bilar. Vi har bytt ut kulram mot räknemaskin, mot dator – vad är skillnaden? Vad är det som är så speciellt med digitalisering?

Digitalisering innebär helt nya arbetssätt och förändrade beteenden som påverkar oss alla – det i sin tur påverkar ledarskapet? När all information och alla händelser blir transparanta förändras ledarrollen. Är mellanchefen ett utdöende släkte?
Hur leder man i en miljö när man inte träffar sina medarbetare dagligen? Det i sig är inget nytt att vi inte träffar våra medarbetare dagligen – här möjliggör våra digitala verktyg en helt annan kommunikation.
Vad behöver man tänka på som ledare i dagens digitala klimat? Vilka behov har medarbetare och hur kan man utveckla företaget? Hur motiverar man sina medarbetare?

Tid & plats för eventet
torsdag 20 september 11:30 - 13:30
Nalen, Regeringsgatan 74, 111 39 Stockholm

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg