Skip to content

Luft, ljus och våra hjärnor – lunchevent (Malmö)

Event

Välkommen till ett mycket inspirerande lunchföreläsning där vi bl.a. kommer tala om hur luften och ljuset påverkar hjärnan, kreativiteten och produktiviteten på jobbet.

Tillsammans med Thord Nossborn/Affärskraft, Signify (fd Philips Lightning), Naava och Nespresso professional vill vi bjuda in dig till en lunch fylld av tips och idéer kring hur vi kan lära känna våra hjärnor bättre och utnyttja dem optimalt vid olika tillfällen under arbetsdagen samt vilken inverkan luften vi andas samt ljuset har på både välmående och prestation.

Hur skapar vi ”kollektiv intelligens” d.v.s. ett smidigt samarbete medarbetare emellan för att inte tappa innovationskraft och effektivitet? 

Hur kan vi med hjälp av en optimal luftkvalitet samt smart ljus både minska stressen och öka produktiviteten på arbetsplatsen?

 • Hur skapar vi ”kollektiv intelligens” d.v.s. ett smidigt samarbete medarbetare emellan för att inte tappa innovationskraft och effektivitet? 
 • Hur kan vi med hjälp av en optimal luftkvalitet samt smart ljus både minska stressen och öka produktiviteten på arbetsplatsen?
 • Anmäl dig till lunchen för att få reda på mer om hur ni kan sänka stressnivån och lyckas med att skapa en välmående organisation med välmående medarbetare.


  Vi bjuder på lunch!  Affärskrafts mål är att skapa bestående beteendeförändringar som leder till “mera kraft i affärerna”, baserat på kunskaper om människor och affärer. De har skapat begreppet Brain Lean® för hur hjärnor skall arbeta optimalt tillsammans. Deras arbetsområden spänner över affärs- och kompetensutveckling inom organisation, ledarskap, ledningsgrupp, sälj, service, kommunikation, team, konflikt, kris, medarbetarskap, HR, omställning, chefsstöd och coaching.

  Nespresso Professional erbjuder 13 olika baristasorter och hållbara kaffeupplevelser för hotell, restaurang samt små och stora företag. Vi arbetar envist och passionerat för att vidareutveckla kaffekulturen. För när varje kaffestund blir fulländad ökar både välmående och produktivitet på jobbet. 

  Upptäck vår nyaste innovation Nespresso Momento som är byggd med AI och tanke på hållbarhet. Bästa kaffelösningen för ditt kontor.

  Signify som tidigare hette Philips Lighting, blev ett fristående företag efter att man brutit sig loss från Royal Philips i maj 2016. Vårt globala varumärke är fortfarande Philips.

  Signify är världsledande belysningsföretag inom uppkopplade LED-produkter, system och tjänster. Genom våra innovationer kan vi tillvarata ljusets enastående potential för ett ljusare liv och en bättre värld. Vi arbetar med både yrkesmän och konsumenter, och vi omvandlar platser med belysning i städer, samhällen, arbetsplatser, idrottsanläggningar, byggnader, köpcentrum och hem. Våra produkter, system och tjänster hjälper våra kunder att maximera energianvändningen, främja effektivitet och leverera nya upplevelser och tjänster.

  Naava arbetar med biologisk rening av inomhusluten med hjälp av teknik och växter skapar man en magisk inomhusmiljö där man presterar bättre. Välkomna att uppleva detta i Naava Breathing room som nu även finns i Malmö tilllsammans med BE WTR och Nespresso Professional.

  Tid & plats för eventet
  torsdag 19 september 11:30 - 13:00
  Fersens väg 3 Malmö

  Anmäl dig till eventet

  Registreringen har stängt.

  Fler nyheter

  Läs fler intressanta inlägg