Skip to content

Lunch om framtidens kontor med Martin Ljungdahl Eriksson

Event

Varmt välkommen till en inspirationslunch där ni får tips och idéer kring hur man skapar en människovänlig arbetsplats där biofilisk inredningsdesign såväl luften som ljudet har en positiv inverkan på arbetsprestationen.
Vi kommer att ha med Martin Ljungdahl från Edsbyn som kommer att berätta om sin forskning om ljudets påverkan på vårt välmående på jobbet.

Vi bjuder på lunch!

Martin Ljungdahl Eriksson är Industridoktorand inom Informatik, med inriktning arbetsintegrerat lärande vid Högskolan i Väst, och forskar kring att använda ljud som funktionella designelement för det samtida kontoret. Öppna kontor och mötesplatser skapar stora värden i form av samhörighet, spontana möten och bättre kunskapsdelning. Samtidigt upplevs växande problem i form av ljudmässig störning. Ett problem som Edsbyn tillsammans med Martin Ljungdahl Eriksson forskar på där lösningen är en personifierad dynamisk ljudmiljö som skapar osynliga rum i rummet. Martin berättar om My Sound Space där ljudtekniken är implementerad i Edsbyns sittmöbel Resolve Play. Hur påverkar ljud oss och vad kan det göra för arbetsmiljön?

Tid & plats för eventet
onsdag 15 maj 11:30 - 13:00
Fersens väg 3, Malmö

Anmäl dig till eventet

Registreringen har stängt.

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg