Skip to content

Match Cup GKSS VIP-lounge presented by Senab

Event

GKSS Match Cup Sweden är en av de mest respekterade seglingsevenemangen i världen.
Tävlingen är en del av Match Racing World Tour där de bästa Match racing seglarna gör upp om världscup titeln. Under de senaste 23 åren har tävlings varit på Marstrand, en plats for legendariska seglare och spektakulära matcher. Även i år tävlas det med de uppskattade M32 katamaranerna.

I samband med GKSS Match Cup Sweden introduceras nu GKSS Women’s Trophy. Fem tjejlag från hela världen kommer att segla de snabba M32 katamaranerna och göra upp om GKSS Women’s Trophy. Senab är stolta att ha Team Anna Östling – rankade som no.1 i världen – som samarbetsteam, och vi önskar dem stort lycka till!

Under Match Cup är ni varmt välkomna till Match Cup GKSS VIP-lounge presented by Senab! Här kan du titta på seglingarna, ta ett kundmöte och mingla. Under torsdagen besöker Team Anna Östling VIP-loungen och här har du möjligheten att mingla med laget och ställa frågor om hur man leder ett framgångsrikt lag under konstant turbulens.

Anmäl er gärna till vårt Facebook event för mer info om vad händer i VIP-loungen.
För mer info om Race Village, Marstrand, mat och dryck rekommenderar vi att ladda ner ”Match Cup 2018” appen i app store/Google Play

 

 

 

Tid & plats för eventet
onsdag 4 juli 00:08 - 8 juli 00:23

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg