Skip to content

Nytt varumärke på Senab – DUM

Publicerad

Nu introducerar vi på Senab en rad nya spännande varumärken. Tack vare det breddade utbudet kan vi på ett ännu bättre sätt möta våra kunders behov och öka möjligheterna att skapa framtidens mötesplatser. Under hösten presenterar vi ett flertal intressanta möbelproducenter – först ut är Dumoffice!

DUM

DUM är ett varumärke som grundades 2008 av den nederländska designbyrån Dumoffice med målet att vara annorlunda. Det var också exakt den känslan vi fastnade för när vi stötte på dem för första gången under möbelmässan i Köln hösten 2016!

Formgivare är grundarna Wiebe Boonstra och Marc Van Nederpelt. Deras syfte har sedan starten varit att skapa unika möbler som bidrar med en mjuk och hemlik känsla till publika utrymmen. Kontor, hotell och andra publika miljöer blir i dag allt mer hemlika och här fyller DUMs produkter en lucka på marknaden.

Deras höga soffor, fåtöljer, stolar, touchdown-bord och övriga produkter har ett vänligt uttryck och funktioner som fyller kraven i olika typer av kontor, till exempel aktivitetsbaserade arbetsplatser. Formspråket är lekfullt, färgglatt och överdimensionerat, nästintill klumpigt. 

Se samtliga produkter på Dumoffice hemsida!

Kontakta gärna en säljare på din ort för mer information kring möblerna och hur du kan använda dem i just ditt projekt!

 

 

 

 

 

 

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg