Skip to content
Alla bilder

Kund

ÅF

  • Uppdragsgivare ÅF
  • Arkitekt Gunilla Granlund, Shape
  • Projektledare Cristian Dahlén, Senab Interior
  • Fotograf: Lisa Barryd
  • Arbetsledare:

När ÅF bestämde sig för att tillsammans med Shape arkitekter skapa ett nytt inredningskoncept, med nya kontoret i Göteborg som ett första stort projekt, ville vi på Senab naturligtvis vara med och förverkliga detta.

För ÅF:s del handlade kontorsflytten mycket om att skapa en ny gemensam kultur. Det nya kontoret har inneburit att samtliga medarbetare har fått chansen till en nystart ihop och att flytten därmed har enat företagskulturen.

Gestaltningsmässigt följer inredningen en skala där de nedre planen för tankarna till marken – här är det ljust gröna färger på väggar och textilier och mörkt brunt jordiga färger på mattorna, samt blästrade detaljer på glasdörrar i form av till exempel gräs. Ju högre upp man kommer i huset, desto mer luftigt och blått blir det, med detaljer som moln och fåglar.

Senabs roll i projektet i Göteborg har varit att leverera inredningen som utgör det nya konceptet. Vi bidrog i projektet med vår erfarenhet av liknande projekt, vår breda produktkännedom och utbud, samt vår vana av arbete i projektorganisationer tillsammans med beställare, arkitekt och andra leverantörer.

Senab kommer att genomföra en rad andra stora och mellanstora projekt tillsammans med ÅF över hela landet.

Senab har en lång erfarenhet av lyckade inredningsprojekt tillsammans med ÅF.

Cristian Dahlén, projektledare Senab