Skip to content
Alla bilder

Kund

Svenska Spel

  • Uppdragsgivare Svenska Spel
  • Arkitekt Marco Checchi, Caroline Junhager & Marie Gade-Lundlie – Studio Stockholm
  • Projektledare Birgitta Encke – Svenska Spel, Peter Almgren – Senab Interior
  • Fotograf: Per Kristiansen
  • Arbetsledare: Tobias Marklund & Srdjan Marjanovic

I mars 2016 flyttade Svenska Spel till ett helt nytt kontorskomplex i Arenastaden i Solna, nära Friends Arena.
– Vårt nya kontor speglar det moderna företag vi är, säger Håkan Solberg, sponsringschef på Svenska Spel. Vårt gamla kontor i Sundbyberg rymde mycket historik, men speglade inte framåtandan som finns i dagens Svenska Spel. Att vi nu har ett modernt kontor bättre anpassat för sättet vi idag arbetar, upplevs som ett verkligt lyft, fortsätter Håkan.

De nya lokalerna rymmer 450 arbetsplatser och Senab Interior har levererat kontorsmöbler, arbetsstolar och miljömöbler till de tre våningsplanen. Det nya kontoret är ljust och öppet med landskap i olika sektioner, så kallade flyglar. Kontoret är flexibelt och kunden kan möblera om och förtäta om de så vill på ett smidigt sätt, allt för att passa verksamheten. Konferens- och mötesrum innehåller den senaste tekniken, också detta för att passa företagets moderna arbetssätt.

Samarbetet inom projektet har flutit på mycket smidigt mellan projektledare Peter Almgren på Senab, projektledare Birgitta Encke från internservice på Svenska Spel och ansvarig inredningsarkitekt Marco Checchi från Studio Stockholm.

Vi har nu ett modernt kontor bättre anpassat för sättet vi arbetar idag, det upplevs som ett verkligt lyft!

Håkan Solberg, sponsringschef på Svenska Spel