Skip to content

Retail Experience Live

Event

Under två dagar kan du besöka oss på Retail Experience Live i vår monter H:22 på. Mässan tar plats i Kistamässan, Stockholm och Senab är en officiell partner till eventet.

Förändringar i teknik och konsumentbeteende har skapat nya förutsättningar för dagens detaljhandel. Utmaningarna för butiker, online som offline, blir både fler och större och det talas idag om shoppingens revolution. Butikskedjor startar e-handel och e-handlare öppnar fysiska butiken. Den ökande valbarheten betyder fler utmaningar eftersom det konsumenterna som bestämmer och har makten.
Retail Experience Live är en ny sorts mötesplats som bättre speglar framtidens behov. Här samlas handlare och leverantörer tillsammans med experter och influencers. Retail Experience Live bjuder på en upplevelse med nyskapande mingelytor, aktivitetsområden och nya otraditionella monterformat.

Det kommer även bjudas på ett fullspäckat scenprogram som lyfter de senaste trenderna, digitala jättar, influencers, viktiga paneldebatter och allt där emellan som driver retailers in i framtiden.

Mässan har 6 olika smarta fokusområden: retail trends, retail tech, e-commerce, logistik, fintech och big data.

Därför ska du delta:

  • Träffa beslutsfattare från hela retailkedjan
  • Allt inom retail – en heltäckande och samlad mötesplats
  • Stärk ert varumärke
  • Fylla på er prospektdatabas
  • Mätbart ROI
  • Kostnadseffektivt
Tid & plats för eventet
onsdag 15 maj 09:00 - 16 maj 17:00
Kistamässan, Stockholm

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg