Skip to content

Senab blir partner till AIK fotboll

Publicerad

Senab presenterar med stor glädje ett samarbete med AIK fotboll för en satsningen på exponering tillsammans med Stockholms idrotten. AIK Fotboll och Senab har tecknat ett avtal där Senab går in som partner och blir en del av AIK Fotbolls företagsnätverk. 

AIK Fotboll AB bedriver AIK Fotbollsförenings elitfotbollsverksamhet genom ett herrlag, damlag och ett juniorlag för herrar. Herrlaget spelar i Allsvenskan, damlaget i Elitettan och juniorlaget – som utgör en viktig rekryteringsgrund för framtida spelare.
-Vi välkomnar Senab till AIK Fotbolls nätverk och ser framemot vårt framtida samarbete. Vi är stolta över ett nytt partnerskap med en av Nordens
ledande leverantörer inom sitt område, säger Håkan Strandlund, tf VD på AIK Fotboll.

Som en av Nordens ledande aktörer inom inredning och tjänster med fokus på kontor, hotell, restaurang och butik har Senabs mål alltid varit att stärka kundernas varumärke, ända sedan starten 1975.
-Vi inreder för framtidens mötesplatser och vi tror att vår nya profil får en utmärkt exponering genom detta samarbete, vilket kommer att öka kännedomen om Senab på vår huvudmarknad, säger Senabs VD Mikael Grundén.

 

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg