Skip to content

Senab Concept i Kina

Publicerad

Volvo Cars i Kina 
Volvo Cars arbetar just nu hårt för att stärka sitt varumärke och expandera sitt nätverk på den kinesiska marknaden. Det globala showroom-konceptet, Volvo Retail Experience (VRE), lanseras nu i hela Kina.

I slutet av oktober var vi på plats i Kina och hade då privilegiet att besöka några av de nyinstallerade VRE-siterna, bland annat den i Shanghai. På bilderna nedan ser ni det fina resultatet.

2014 kommer Senab Concept att ha installerat ca 45 showroom runt hela Kina. Nästa år förväntas den siffran öka ytterligare. Det mesta av inredningen för Asien produceras i Kina. I Senab Concepts projektgrupp i Kina arbetar såväl inköpare, logistiker, kvalitetsmanagers samt säljare för att göra projektet möjligt. Hela tiden i starkt samarbete med Senab Concept i Sverige samt Volvo Cars huvudkontor i Göteborg.

Eric Lu
Eric Lu är vår nya General Manager för Senab Concept i Shanghai. Han kommer närmast från Haworth och dessförinnan från Woodmark där han arbetat som säljchef samt affärsområdesansvarig.

Eric är väl bevandrad inom möbelindustrin där han varit sedan barnsben. Hans föräldrar driver en medelstor planmöbelfabrik för köksinredning samt förvaring.

Eric är australiensare med kinesisk bakgrund. Han pratar både kantonesiska och mandarin. Han har arbetat inom inredningsbranschen i olika bolag i Shanghai i ca fyra år. Eric blir ansvarig för våra nio medarbetare i Shanghai och kommer att ingå i Senab Concept affären.

Vi hälsar nu Eric välkommen och önskar honom Lycka till! 

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg