Skip to content

Senab etablerar sig i Östergötland

Publicerad

From den 1 januari 2020 finns två av branschens mest rutinerade inredningssäljare Jan Magnusson och Pia Johansson för näringsliv och offentlig miljö på plats hos Senab i Norrköping.

Senab är en global ledande inredningspartner för näringslivet och dess offentliga miljöer. Bolagets fokus är att skapa rum för tankekraft och ge utrymme för individer att excellera inom sina områden. Senab bistår med förändringsledning, design, produktval, upphandling och montering.

Senab har uppmärksammat att Norrköping och hela fjärde storstadsregionen är i ständig förändring,  en region som har präglats av industri till ett pulserande och expanderande näringslivsmiljö. Där även den framtida visionen att bli landets främsta miljökommun med en innovativ miljö som stimulerar entreprenörskap och näringsliv. Detta har attraherat bolaget och därför nu etablerat ett kontor här. Där de anser att som kunskapspartner inom inredning kunna bidra starkt till offentlig miljö och näringslivet på deras resa.

-Jag är stolt och glad att vi idag finns i ännu en region för att öka servicegraden till våra nya och kommande kunder genom våra två nya kollegor; Jan Magnusson & Pia Johansson. Båda har mångårig erfarenhet inom branschen. De kommer att ha sin bas i Norrköping och serva kunder inom hela fjärde storstadsregionen, säger Mattias Stahlin, försäljningschef Senab AB.

-Baserat på vår 40 års långa erfarenhet inom branschen har vi samlat på oss kunskaper som vi vet bidrar till att leverera en uppskattad lösning till kund. Alla organisationer är olika och det betyder inte att en lösning passar alla, t.ex. så har en skolmiljö helt andra krav än t.ex. en kontorsmiljö.
Vi är väldigt glada att få ta med oss vår kunskap till Senab och vi ser fram emot att fortsätta skapa framtidens mötesplatser tillsammans med våra kunder hos denna ledande inredningspartner, säger Jan Magnusson och Pia Johansson.

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg