Skip to content

Workspace Sweden, Stockholm

Event

 

Workspace Sweden – 11-12 April 2019 – Stockholm

Arbetsplatsens utveckling har aldrig varit en viktigare ledarskapsfråga än nu. Den snabba digitaliseringen utmanar företag och organisationers att bli mer hållbara och snabbfotade. Morgondagens talanger har helt nya krav på sig och nya strategier krävs för att vara nytänkande och skapa attraktiva arbetsplatser.

WorkSpace Sweden 2019 får du nätverka, skaffa ny kunskap och diskutera lösningarna för framtiden. Under två intensiva dagar bjuder mötesplatsen på verktyg för att förenkla och effektivisera det dagliga arbetet. Detta görs genom inspirerande program, workshop samt mindre kreativa utställningar. 

Mässan har sitt fokus på people, solutions och workplace och Senab är en stolt partner till detta eventet.

Vi utforskar vi hur morgondagens arbetsplatser blir en talangmagnet och affärskritiskt verktyg för att möta nya utmaningar. Du får lära dig allt om framtidens kontor, digitaliserade arbetsplatser, nya arbetssätt, Employee Experience och mycket mer.

Arbetslivet har varit i förändring under lång tid men många upplever att perioden som samhället är inne i just nu innebär att förändringstakten ökat än mer, inte minst som följd av den pågående digitaliseringen som tirat om många gamla sanningar i arbetslivet. Därför är det av största vikt att både förstå vad som präglar det framväxande arbetslivet men också om vad som krävs för att leva – och leda – i en sådan situation.

Du kan läsa mer om de 6 trender som driver på framtiden i Senabs rapport ”att leva och leda i turbulens”

Här kan du köpa biljetter till mässan

 

 

Tid & plats för eventet
torsdag 11 april 08:00 - 12 april 18:00
Stockholmsmässan

Fler nyheter

Läs fler intressanta inlägg