Skip to content
Alla bilder

Kund

Preventic

  • Uppdragsgivare Preventic Group
  • Arkitekt Landén+Krantz
  • Projektledare Bosse Weberg, Senab
  • Fotograf: Mickael Tannus
  • Arbetsledare:

I maj 2016 flyttade Preventic Group till nya Knutpunkten i Helsingborg. Här huserar företaget högst upp i kontorskomplexet på nionde våningen med panoramavy över Sundet och stora delar av Helsingborgs innerstad.

Kunder och medarbetare är i fokus på denna arbetsplats där mötes- och umgängesyta getts en framträdande plats och arbetsytan är optimerad. Som besökare möts man av en stor loungedel med inbjudande soffor för möte och avkoppling, en mötesplats som stimulerar till kommunikation och interaktion.

De funktionella, akustiskt dämpade arbetsplatserna där Preventics medarbetare hjälper sina kunder per telefon är utformade med ergonomi i fokus.

Landén+Krantz arkitekter anlitades för att hjälpa till att utforma Preventics nya kontor och Senab Interior i Helsingborg levererade möblerna. Målet var att skapa en modern och attraktiv arbetsplats som stöder Preventics sätt att arbeta.

Vi värnar om våra medarbetare och har tänkt mycket på miljö och akustik. Varje arbetsplats är välplanerad och utformad med ergonomi i fokus. Vår absolut viktigaste resurs är våra duktiga medarbetare som också är våra största ambassadörer.

Lukas Fryklund, VD Preventic Group